Eurocard Norge har omfattende forsikringer på kredittkortene sine som de fleste vil sette pris på når de enten handler på nett eller er ute og reiser. I tillegg har ikke en fast øvre kjøpsgrense slik som de fleste andre kredittkortselskaper. Her bygger du heller opp tillitt og kan øke kredittgrensen etter hvert som du benytter deg av Eurocard til dine daglige innkjøp.
Du kan legge til flere forsikringer på ditt Eurocard
I tillegg til gode kjøpsforsikringer og reiseforsikring inkludert på kortet, kan du i tillegg betale for andre forsikringer som mange setter pris på, spesielt om du ikke er i stand til å betale alt på en gang av det du handler med kortet.
Ekstra forfallsdager – Du kan kjøpe ekstra forfallsdager per måned opptil 10 dager.
ID – forsikring – Skulle du bli frastjålet din identitet kan Eurocard hjelpe deg med å dekke kostander i forbindelse med dette. Dette gjelder spesielt om noen har tatt opp lån eller misbrukt dine opplysninger for å tegne kredittkort.
Helseforsikring – Skipp helsekøen i Norge og få hjelp av en spesialist om du skulle bli syk. Dette kan hjelpe deg med å bli raskere frisk og tilbake i jobb fortere ved sykdom eller ulykker.
Betalingsforsikring – Denne forsikringen dekker utestående saldo på ditt Eurocard om du enten blir sykmeldt i fra jobb eller arbeidsledig, og er ikke i stand til å betale gjelden selv på grunn av dårligere økonomi.
Ulykkesforsikring – Gir erstatninger ut i fra invaliditetsgrad dersom du skulle bli ufør av en ulykke, enten på fritid eller på jobb.
Dommen
Platinum kortet fra Eurocard er jo en forsikringsavtale i seg selv. Prisen per år er ganske høy, men med tanke på de forsikringene du får inkludert, pluss alle fordeler på reise, er dette et veldig godt kredittkort for dem som handler mye på nett eller farter mye rundt i Europa.
Men for dem som er mer opptatt av å spare penger på det de handler, har ikke kortet faste kjøpsbonuser eller cash back til sine medlemmer, noe som gjør det til et ganske dyrt kort å handle med. I tillegg har de skyhøye avgifter når du skal ta ut penger i minibank, både her hjemme og i utlandet. Det koster 4% (minst 40 kroner) og i tillegg 2% valutapåslag i utlandet. Tar du ut en tusenlapp koster dette altså 60 kroner i en utenlandsk minibank, noe som er svært høyt i forhold til andre gebyrfrie alternativer.